Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Пройшли змагання з футболу серед юнаків

19.01.2017
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

До Дня Соборності України, на базі ЮЗШ №1 серед юнаків 2000 року народження та молодших 18 січня 2017 року пройшли змагання з футболу, які зібрали повний зал  учасників,  вболівальників та батьків.

Змагання проведено в трьох вікових категоріях з такими результатами:

в старшій віковій категорії

І місце - команда «Гімназія - 1»

ІІ місце - команда «Смайл - 1»

в середній  віковій категорії

І місце - команда  «Смайл - 2»

ІІ місце - команда  «Імені  Кисельова»

ІІІ місце - команда «Гімназія - 2»

в молодшій  віковій категорії

І місце - команда  « Імені Кисельова»

ІІ місце - команда  «Гімназія - 3»

ІІІ місце - команда «Смайл - 3»

Грамотами управління молоді, спорту та культури нагороджені кращі гравці змагань: Ющук Данило, Тимко Ярослав, Колєсніков Віктор, Кравченко Ігор, Абрамович Владислав, Лапін Ростислав, Григоренко Андрій, Фатуйма Дмитро, Колбасюк Владислав, Арішев Єгор, Ольховик Андрій, Григоренко Андрій, Строітєлєв Артем.

Також кращих гравців нагороджено призами від УМСК. Це Чорній Дмитро, Базилевич Дмитро, Григоренко Андрій, Середній Микита, Ткаченко Данило, Оксюченко Дмитро, Цуренко Андрій, Козир Кирило, Дмитренко Віталій, Рожко Кирило.

Учні відділення футболу  комунального закладу «Южноукраїнська дитячо - юнацька спортивна школа» розуміють, що живемо ми  у непростий час, у який День Соборності  відмічається  в новому світлі.  

Червоною ниткою змагань пройшли слова, що для свідомого українця, для українця - патріота є два найсвятіших слова Бог і Україна. Щасливий той, хто народився в Україні, дихає, працює, творить, прославляє її натхненою працею та творчими здобутками.