Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

07.12.2016
Організаційно-контрольний відділ апарату ЮМР та її виконавчого комітету

У середу, 7 грудня відбулося засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради під головуванням міського голови Пароконного В.К. У роботі взяли участь 11 членів виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради із 14 осіб загального складу, начальники управлінь, служб та відділів місцевого самоврядування, керівники комунальних підприємств, засоби масової інформації.

До порядку денного засідання виконавчого комітету було включено 6 питань. Основними є такі рішення: «Про затвердження структури, періодичності та строків надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, які надаються мешканцям гуртожитку №1, розташованого за адресою: вул. Дружби Народів, 8, гуртожитку №4, розташованого за адресою: вул. Миру, 11 і гуртожитку №3, розташованого за адресою: вул. Миру, 9, комунальним підприємством «Житлово-експлуатаційне об’єднання» в новій редакції», «Про хід виконання міської програми «Охорона тваринного світу та регулювання чисельності бродячих тварин на території міста Южноукраїнська на 2012-2016 роки» та розгляд проекту міської програми «Охорона тваринного світу та регулювання чисельності бродячих тварин в місті Южноукраїнську на 2017-2021 роки», «Про організацію новорічних ярмарків», «Про  хід виконання Програми Інформаційної підтримки розвитку міста та діяльності органів місцевого самоврядування на 2013-2016 роки та розгляд проекту програми інформаційної підтримки розвитку міста та діяльності органів місцевого самоврядування на 2017-2018 роки», «Про хід виконання міської  цільової  програми «Цукровий діабет» на 2014-2016 роки та розгляд проекту міської цільової програми «Цукровий діабет» на 2017-2020 роки».

Також, членами виконавчого комітету прийнято рішення «Про нагородження Почесними грамотами виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з нагоди Дня енергетика».