Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську

15.12.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради

12 грудня 2016 року у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську щодо дотримання законодавства про працю.

Засідання пройшло під головуванням голови комісії – першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци за участю представників управління соціального захисту населення, охорони здоров'я та праці Южноукраїнської міської ради, Южноукраїнського міського центру зайнятості, Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області та фінансового управління Южноукраїнської міської ради.

Т.в.о. начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров'я та праці Южноукраїнської міської ради Олена Філонова доповіла про результати проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи робочою групою з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську протягом 11-ти місяців 2016 року.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.