Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Кримінально-виконавча інспекція м. Южноукраїнська інформує

08.12.2016
Южноукраїнський міський відділ КВІ УДПтС України в Миколаївській обл.

Одним із напрямків роботи кримінально-виконавчої інспекції є виконання кримінальних покарань та адміністративних стягнень у виді громадських робіт. Громадські роботи полягають у здійсненні засудженими та адмін.правопорушниками у вільний від основної роботи чи навчання час безоплатних суспільно корисних робіт, вид яких визначають органи місцевого самоврядування.

В Южноукраїнську громадські роботи відбуваються на комунальних підприємствах «Житлово-експлуатаційне об’єднання» та «Служба комунального господарства». Засудженими / правопорушниками виконуються роботи з прибирання прибудинкових територій та територій загального користування (парки, сквери, меморіальний комплекс, вулиці, дороги, пішохідні доріжки, пляж та ін.). Також засуджені/правопорушники залучаються до виконання підсобних робіт та працюють в Пункті тимчасового утримання тварин.

Протягом 2016 року по обліку Южноукраїнського міського відділу кримінально-виконавчої інспекції пройшло 14 осіб, засуджених до кримінального покарання у виді громадських робіт, та 32 особи, на яких було накладено адміністративне стягнення у виді громадських робіт. Із загальної кількості зазначених осіб відбули покарання/стягнення 38 осіб.

Неповнолітніх осіб, до яких застосовано покарання/стягнення у виді громадських робіт, на обліку не перебувало.

Працівниками відділу протягом поточного року безпосередньо на місцях відбуття громадських робіт було здійснено 40 перевірок стану виконання покарання/стягнення у виді громадських робіт.

Станом на 01.12.2016 року відпрацьовано на користь громади міста близько 1500 годин громадських робіт.