Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

У місті Южноукраїнську відбувся 26-й легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню Енергетика

07.12.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

В м. Южноукраїську, 3 грудня відбувся 26-й легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню Енергетика, в якому взяли участь 176 бігунів у віці від 7 до 73 років з Одеси, Миколаєва, Херсона, Ізмаїла, Гайворона, Кривого Рогу, Жовтих Вод, Славутича і Южноукраїнська.

На жаль, складні погодні умови не дозволили приїхати багатьом бігунам з довколишніх міст і селищ, проте ті, хто все ж таки наважився цього дня взяти участь в пробігу, показали непогані результати.

На дистанції 3 км серед дітей в категорії до 10 років першими фінішували Яна Капущак і Микола-Гнат Чайковський (обоє з ДЮСШ м. Гайворон, Кіровоградської області), в категорії 10-13 років - Лілія Овчаренко (відділення спортивного орієнтування ККСС " Олімп", м. Южноукраїнська) і Іван Скиба (м. Горишни Плавні, Полтавська область), а в категорії 14-17 років - Юлія Бурдейна (м. Гайворон) і Олександр Костюк (ЗОШ №3, м. Южноукраїнськ).

Серед жінок на дистанції 6 км в трьох вікових категоріях, перші місця зайняли Альона Кислиця (відділ охорони здоров'я ОП ЮУАЭС), Ольга Сімченко (м. Ізмаїл, Одеська область) і Марина Волошина (м. Жовті Води, Дніпропетровська область), а у жінок-ветеранів на дистанції 3 км перше місце зайняла Галина Адаменко (ККСС " Олімп", м. Южноукраїнськ).

Дистанцію 6 км першими серед чоловіків-ветеранів пробігли Микола Дерев’янчук і Дмитро Мешевский з Жовтих Вод, а також Микола Праслів (с. Прибужжя, Миколаївської області).

Абсолютний час - 38 хв. 6 сек. - у чоловіків на дистанції 12 км показав Анатолій Бондаренко з Жовтих Вод. У інших категоріях на цій же дистанції першенствували Сергій Арєшкін (м. Ізмаїлл) і Валерій Кузь (м. Гайворон).

У командній першості перемогу святкували бігуни клубу любителів бігу «Ритм», (Жовті Води), а кубок «за масовість» було вручено учням ЮЗОШ №3 міста Южноукраїнська.
Пробіг відбувся завдяки фінансовій підтримці Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та ОП ЮУ АЕС, ДП НАЕК «Енергоатом».