Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання робочої групи у справах альтернативної (невійськової) служби

21.11.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради

17 листопада 2016 року у залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання робочої групи у справах альтернативної (невійськової) служби.

         Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галини Мустяци за участю представників управління соціального захисту населення, охорони здоров'я та праці Южноукраїнської міської ради, відділу оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету, Южноукраїнського міського військового комісаріату, управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №2 Міністерства охорони здоров’я України».

На засіданні було розглянуто питання направлення двох місцевих громадян на проходження альтернативної (невійськової) служби у зв’язку з їх належністю до релігійної громади Свідки Єгови. За результатами засідання було прийнято рішення про направлення зазначених громадян на альтернативну (невійськову) службу.