Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні мешканці міста!

14.11.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради

Просимо Вас не залишатися байдужими до осіб без визначеного місця проживання та повідомляти про їх місцезнаходження управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради за телефонами 5-55-37, 5-44-54 або звертатися за адресою: б-р Цвіточний 4, кабінети 3, 4.

Прийом здійснюється щоденно, крім суботи та неділі, відповідно до затвердженого графіку роботи виконавчого комітету Южноукраїнської  міської ради:  з понеділка по четвер з 8-00 до 17-15, у п’ятницю з 8-00 до 16-00, обідня перерва з 12-00 до 13-00.

В управлінні соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради особи без визначеного місця проживання можуть одержати продукти харчування та гарячі обіди.

В пункті прийому та видачі речей Южноукраїнської міської організації Товариство Червоного Хреста, який знаходиться за адресою: вулиця Набережна Енергетиків, 43, бездомні громадяни можуть отримати речі, що були у вжитку (одяг та взуття).

Також у місті функціонують дві соціальні палати на чотири ліжко-місця у Державному закладі «Спеціалізованої медико-санітарної части № 2 Міністерства охорони здоров’я України» для надання тимчасового притулку бездомним, передусім з числа громадян похилого віку, інвалідів, сімей з дітьми.