Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Южноукраїнськ на ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку туризму»

11.11.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

10 листопада в місті Миколаєві відбулась ІV Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку туризму». Організаторами конференції виступила Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв спільно з управлінням з питань молоді та туризму Миколаївської обласної державної адміністрації. У конференції взяли участь працівники сфери туризму з міста Миколаєва, Херсону, Миколаївського району, Миколаївської області, представник з міста Южноукраїнська.

У ході конференції були підняті питання тенденцій розвитку туризму в Миколаївській області. Кожен учасник конференції мав змогу відвідати секції:

  •  «Економічні стратегії розвитку туризму: досвід та інновації»;
  • «Діалог практик культур в контексті розвитку туризму»;
  • «Популяризація туризму серед молоді в сучасному інформаційному просторі «#м тур».

Місту Южноукраїнську до душі стала остання з перелічених секцій. На ній були представлені доповіді студентів з питань формування туристичного іміджу України, розвитку інноваційного екстремального туризму на півдні України, популяризації муралів, як мистецького явища в Україні та їх впливу на розвиток туризму Миколаївщини.

Також, на конференції активно обговорювалось питання традиційних страв Миколаївщини в контексті розвитку туризму в області, створення бренду «Миколаївщина туристична». А традиційна перерва «кава-брейк» мала назву, цього разу, «юшка-брейк». Доречі, юшка була дуже смачною!

В цілому, конференція виявилась цікавою та пізнавальною.