Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Оголошення про конкурс на заміщення вакантної посади директора  Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля

10.11.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст.ст. 211- 215 Закону України “Про культуру” управління  молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Южноукраїнського міського  центру культури та дозвілля.

Загальні вимоги до кандидата: повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст),  стаж роботи в сфері культури не менше 3 років, володіння державною мовою та здатністю за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Особа, яка бере участь у  конкурсі до 11.12.2016 року подає такі документи:

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Зазначені документи надсилаються на поштову та електронну адреси до управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради до 11.12.2016 року.

Перелік документів, є вичерпним. Особа може надати інші документи, які, на її думку, підтверджують її професійні чи моральні якості.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Дата початку приймання документів: 11 листопада 2016 року;

Дата початку формування конкурсної комісії:  11 грудня 2016 року.

Кандидати на заміщення посад, які будуть допущені за рішенням конкурсної комісії до співбесіди, повинні підготувати проекти програми розвитку закладу на один і п’ять років, які будуть публічно презентувати на співбесіді.

            Документи приймаються за адресою:
бул. Цвіточний,9

управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

e-mail: ugnoykrainsk.umsk@yandex.ua

            Довідки за телефоном:

2-11-25 (Захарко Неля Георгіївна),

5-50-44 (Волошина Олена Михайлівна).