Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася творча зустріч з місцевим поетом Олександром Обрієм та презентація його збірки поезії

08.11.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

4 листопада у Южноукраїнькому міському історичному музеї відбулася творча зустріч з місцевим поетом Олександром Обрієм та презентація збірки поезії  «І.ДЕ.Я», присвячених Дню української писемності та мови. 
Член Національної спілки письменників  України Олександр Обрій  презентував учням загальноосвітніх шкіл та Южноукраїнської гімназії № 1 свою збірку поезії «І.ДЕ.Я».

Свій творчий шлях Сашко почав ще під час навчання в університеті. З 2011 року активний учасник міського клубу поетів "Колібрі", в альманахах якого друкується щорічно.

2015-й рік став значимим для Сашка: І місце в обласному конкурсі молодих літераторів Миколаївщини "Золота арфа", перша збірка віршів "Абетка юності", лауреат Всеукраїнської літературної премії ім. Василя Симоненка в номінації "За першу поетичну збірку" та в цьому ж році прийнятий до лав Національної спілки письменників  України. Останнім часом бере активну участь у літературних конкурсах та вечорах, зокрема в м. Київ та Івано-Франківськ. Є велике бажання поповнити цей список новими центрами культурного життя України завдяки презентаціям нової збірки "І.ДЕ.Я" (2016 р., видавництво Сергія Пантюка) у великих містах.

Вже встиг побувати з презентаціями в Києві, Чернігові, Кропивницькому, Одесі та інших містах.

Автор презентував свою збірку поезії  і зачитав декілька віршів. Із задоволенням відповідав на  запитання молоді. Приємною несподіванкою став музичний супровід у виконанні молодого, талановитого музиканта та художника Максима Бівола.

Атмосфера зустрічі була надзвичайно теплою, емоційною, щирою. Молодь дякувала автору за цікаве спілкування, за творчість і бажала нових успіхів та натхнення.

На завершення — автограф та фотосесія з шанованим автором і  щирі побажання Сашку Обрію внутрішньої гармонії та великої енергії.