Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася зустріч міської влади, депутатів, начальника фінуправління та керівників спортивних громадських організацій

03.11.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У сесійній залі виконавчого комітету 02.11.2016 року відбулася зустріч міської влади, депутатів, начальника фінансового управління та керівників спортивних громадських організацій. На початку зустрічі за значний особистий внесок, спортивні досягнення та високий професіоналізм,  першим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Мустяцою Г.Ф. були нагороджені цінними подарунками Борець М.М. -  тренер – викладач з боксу ККСС «Олімп», відзначений державною нагородою України «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України» та  Тімашков Ю.М. – тренер – викладач з дзюдо КЗ «ЮУ ДЮСШ»,  якому присвоєно спортивне звання  «Заслужений тренер України» що неабияк їх порадувало.

В ході зустрічі було розглянуто чимало проблемних питань, які стосуються спорту та фізичної культури в м. Южноукраїнську, після чого учасниками круглого столу були внесені відповідні пропозиції та способи їх впровадження. Дана зустріч виявилася дуже плідною та продуктивною у співпраці між спортсменами, депутатами та міською владою, що не може не радувати. 

Всі підняті питання щодо розвитку спорту в м. Южноукраїнську, прийняті до уваги депутатів та міської влади. Залишилося підготувати проект бюджету на 2017 рік та винести на розгляд міської ради.