Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Туристичні можливості Южноукраїнська на XVII Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» у м.Львові

25.10.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

З 19 до 21 жовтня в місті Львові проходила XVII Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» в рамках Львівського Міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності.

На виставці «ТурЕКСПО» було представлено 17 областей України, Турції, Грузії, Республіки Польші та ін.

Миколаївська область також демонстрували свої туристичні можливості та привабливі об’єкти. На стенді Миколаївщини можна було познайомитись з інформацією міста Миколаєва, міста Южноукраїнська, селища Коблево, Миколаївського зоопарку, Миколаївських туристичних фірмам та операторів.

Для учасників та відвідувачів була проведена Стратегічна сесія «Туризм майбутнього. План дій. Стратегія прориву». Спікерами були: Іван Ліптуга - директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Марк Зархін - Львівський ресторатор та громадський діяч, Юрій Филюк - підприємець-ресторатор, керівник компанії «23 ресторани», співзасновник проекту «Тепле місто», Олена Шаповалова - український державний службовець і громадський діяч у сфері туризму, Голова Державного агентства України з туризму та курортів (2011-2014),  міжнародний експерт з Грузії - Ека Бурділадзе та спеціальний гість міський голова міста Львова -  Андрій Садовий.

Хоч місто Южноукраїнськ вперше було представлено на такому заході, проте, нам було що продемонструвати широкому колу відвідувачів: унікальні мальовничі природні об’єкти, туристичні стежки; познайомити з можливостями для розвитку екстремального туризму, планами на майбутнє в сфері туризму.

Сподіваємось, що наше місто, в майбутньому, набуде неабиякої туристичної популярності та здобуде свого туриста – любителя активного відпочинку.