Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До уваги керівників підприємств, установ і організацій; комунальних підприємств: СКГ, ТВКГ, ЖЕО!

12.10.2016
Відділення ВД ФССНВ та ПЗ України в місті Южноукраїнську

Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в місті Южноукраїнську пропонує оформити передплату журналу «Безпека праці на виробництві» на 2017 рік з метою поширення пропаганди безпечних та нешкідливих умов праці, профілактики виробничого травматизму та професійних захворювань, діяльності Фонду.

Щомісячний профілактично-практичний журнал «Безпека праці на виробництві» постійно висвітлює діяльність виконавчої дирекції Фонду, її регіональних управлінь та відділень, страхових експертів з охорони праці  та може бути корисним в наданні практичної допомоги в організації, розробленні та впровадженні профілактичних заходів з безпеки виробництва, запобігання виробничому травматизму, забезпечення здорових і безпечних умов праці.

У журналі надаються рекомендації спеціалістам служб охорони праці, методична допомога керівникам підприємств, де немає спеціаліста з охорони праці, поради, консультації, відповіді на запитання.

Журнал «Безпека праці на виробництві» має передплатний індекс - 37850, ціна на 1 місяць - 50 грн.10 коп., на 6 місяць - 300 грн.60 коп., на 12 місяців - 601 грн. 20 коп.