Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Підопічні відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг отримали інформацію з питань пожежної безпеки, захисту від аферистів

11.10.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради

З метою  попередження пожеж та загибелі протягом осінньо-зимового періоду 2016 - 2017 років серед підвищеної групи ризику (самотніх осіб похилого віку, бездомних осіб, багатодітних сімей, неблагонадійних сімей, інвалідів та тих, які потребують соціальної підтримки)  розроблений спільний графік проведення рейдів та інформаційно-роз'яснювальної роботи. Відповідно до графіку двічі на тиждень протягом жовтня 2016 - лютого 2017 спеціалістами  управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради, спеціалістами Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України та  спеціалістами Южноукраїнського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводяться рейди.

7 жовтня 2016 року відбувся перший рейд у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м.Южноукраїнська». 25 підопічних отримали інформацію з питань пожежної безпеки, захисту від аферистів.

Також була можливість у пенсіонерів та інвалідів, які перебувають у відділенні   задати інші хвилюючи питання та отримати на них відповіді. 

Зустріч пройшла в спокійній обстановці. Надійшла пропозиція і надалі проводити такі цікаві та повчальні зустрічі.