Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Калейдоскоп спортивних новин

05.10.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

В м. Сумах 22-25 вересня проходив Чемпіонат України із спортивного орієнтування на спринтерських дистанціях. У змаганнях брали участь 350 спортсменів з 14 областей України і м. Києва.

Усі дні змагань проходили у впертій боротьбі серед спортсменів молодшої вікової групи. Команда м. Южноукраїнська, представлена 8 спортсменами спорткомплексу " Олімп", показала на Чемпіонаті Україні гідний результат.

Овчаренко Лілія стала триразовою чемпіонкою України серед дівчаток у віковій категорії до 12 років в особистій першості на дистанціях пролог, гандикап, масстарт.

Всього декілька секунд до "бронзи" не вистачило Гуценко Єлизаветі, яка зайняла четверте місце у віковій групі до 16 років.

Кульмінацією змагань стала перемога южноукраїнських спортсменів в змішаній естафеті. Команда наших спортсменів у складі Панковой Анастасії, Свідніцького Вадима, Кондратевич Максима і Овчаренко Лілії зайняла 1 місце серед 17 команд в групі МІКС (вікова категорія до 12 років).

Четвертою до фінішу прийшла команда наших спортсменів в естафеті МІКС у віковій категорії до 16 років.

Поздоровляємо хлопців і їх тренерів-викладачів Бінюк Ірину Володимирівну і Свідніцьку Лесю Григорівну з довгоочікуваним і заслуженим успіхом.

Трійка призерів Чемпіоната України зі спортивного орієнтування у віковій групі до 12 років в змішаній естафеті. 
I місце - команда ККСС «Олімп»
г. Южноукраїнськ: Свидницький В., Овчаренко Л., Панкова Анастасія, Кондратевич М.

Овчаренко Лілія

СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

У ці ж терміни (23-25 вересня 2016 р.) в с. Саги Херсонської області проходили традиційні Всеукраїнські змагання із спортивного орієнтування "Олешковська сич-2016", в яких також взяла участь команда ККСС " Олімп".

Змагання проходили три дні: перший день - дистанція по вибору, другий і третій - по заданому напряму. Переможець змагань визначався по сумі 3-х днів.

У віковій групі М- 12 наш спортсмен Гончарук Владислав зайняв друге місце. Третім в групі М- 16 став южноукраїнець Паталашко Павло.

Родзинкою змагань став нічний старт, коли учасники турніру виходили на дистанцію із загального старту в 20.00 і повинні були за 45 хвилин знайти найбільшу кількість контрольних пунктів. Призерами в цій дисципліні стали Гончарук Владислав - 2 місце і Вирва Дмитро - 3 місце.

ФУТБОЛ

У вересні стартував Чемпіонат Миколаївської області по футболу серед юнацьких команд 2001-2002 г.р., 2003-2004 г.р.

Юнацька команда ККСС "Олімп" під керівництвом тренера-викладача Яроховича С.П. упродовж десяти років входить в трійку призерів чемпіонату області.

У першому крузі змагань, що відбувся 25 вересня, "олімповці" обіграли своїх однолітків з ДЮСШ Южноукраїнська з рахунком  4 : 1.

У наступному турі чемпіонату наші юні футболісти приймали на своєму полі команду ДЮСШ с. Новокрасное. Старші хлопці (команда 2001-2002 г.р.) виграли гру з рахунком 3 : 0, а молодші упевнено обіграли своїх ровесників з рахунком 9 : 0.

Дуже хотілося б, щоб на домашніх матчах юних спортсменів, які проходять по вихідних на стадіоні ККСС " Олімп", було присутнім більше глядачів і уболівальників.

Наступний тур чемпіонату відбудеться в суботу 8 жовтня на стадіоні ККСС " Олімп" з командою ДЮСШ смт. Еланець. Початок ігор в 11.00.

    Юнацька футбольна команда СК " Олімп" 2001-2002 г.р. на чолі з тренером-викладачем Яроховичем С.П.