Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

03.10.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці Южноукраїнської міської ради

29.09.2016 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кольчака О.М.  відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Згідно з порядком денним, на  засіданні тимчасової комісії були розглянуті питання про стан виконання протокольних доручень тимчасової комісії, стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості з неї на підприємствах м.Южноукраїнська, стан погашення заборгованості підприємствами-боржниками сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Вжиті заходи щодо погашення боргу зі сплати ЄСВ.

На комісію запрошено в.о. директора КУ «Інформаційне агентство «Контакт» Мініну Ларису Вікторівну, яка доповіла про причини порушення строків виплати поточної заробітної плати та про заходи, які вживаються керівництвом щодо усунення порушень трудового законодавства.

За результатами проведеного засідання надані відповідні доручення.