Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Світ не без добрих людей!

06.09.2016
Служба у справах дітей Южноукраїнської міської ради

Нелегкою долею дітей-виховнців комунального закладу «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради» прониклися депутати Миколаївської обласної ради від міста Южноукраїнська, які виділили кошти з свого депутатського фонду на створення умов для більш комфортного  проживання вихованців закладу.    

Цього спекотного літа, дякуючи Лісніченко Володимиру Анатолійовичу, наші діти мали змогу відпочивати в прохолодних кімнатах.    За виділені ним кошти були придбані та встановлені два кондиціонери.

Колесніков Валерій Вікторович допоміг придбати нові меблі: стільці для актової зали, шафи для дитячих речей, столи та стільці  для їдальні, з урахуванням вікових категорій, та парти для виконання домашніх завдань.

Також наші дітки, дякуючи Єрьоменко Валентині Анатоліївні – директорові приватного підприємства «Южноукраїнський комбінат харчування», відпочивали на березі Чорного моря на базі відпочинку «Ансвіт».  А профспілкова організація ВП ЮУ АЕС, на чолі з її головою Лєщотним Володимиром Івановичем, подарували їм чудову можливість оздоровитись в санаторії «Очаків» міста Очаків.

Вихованці та працівники закладу висловлюють щиру вдячність нашим благодійникам. Дякуємо Вам за все, що ви робите для дітей нашого Центру і бажаємо Вам успіхів у вашій професійній, громадській та благодійній діяльності.