Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів

08.08.2016
Управління соціального захисту населення, охорони здоров’я, та праці Южноукраїнської міської ради

02 серпня 2016 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з відбору кандидатів на навчання за кошти міського бюджету у вищих навчальних закладах на лікарів.

Засідання пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови комісії Ганни Мустяци за участю членів комісії.

На засіданні було розглянуто документи про успішність студентів Одеського національного медичного університету, які навчаються за кошти міського бюджету.

Ганна Мустяца ознайомила присутніх з довідками про успішність студентів та повідомила, що за результатами семестрового контролю вони переведені на наступний семестр 2016-2017 навчального року.

За результатами розгляду вищезазначених питань членами комісії було вирішено: управлінню соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці здійснити оплату за навчання студентів за перший семестр 2016-2017 року.