Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася зустріч з представниками Азовського руху Цивільного корпусу Азов «Сила. Добробут. Порядок»

28.07.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

26  липня  о 17.00 годині у виставковій залі Южноукраїнського міського історичного музею відбулася зустріч з представниками Азовського руху Цивільного корпусу Азов «Сила. Добробут. Порядок».  На заході були присутні представники Миколаївського обласного осередку ЦК «АЗОВ», волонтери благодійного фонду «Мирне небо», депутати Южноукраїнської міської ради, адміністрація музею та всі охочі. Під час заходу продемонстровано унікальний патріотичний відеоматеріал «Рух» про діяльність цивільного корпусу «АЗОВ». Також голова Миколаївського обласного осередку ЦК «АЗОВ» Денис Янтар передав для музею прапор з підписами активістів корпусу.

«Цивільний корпус АЗОВ» – громадська організація, яка створена при полку АЗОВ, активісти та учасники якої є громадянами, котрі хочуть боронити рідні міста від проявів сепаратизму та допомагати бійцям на східному фронті. 
ЦК Азов стоїть на принципах і світоглядних цінностях українського соціального націоналізму та державного патріотизму. Через ідейний та фізичний гарт членства, практично втілюючи в життя праву ідею, формує нових активних вольових особистостей – творців майбутньої  Великої України.

 

За довідками звертатися за адресою:
м. Южноукраїнськ
вул. Набережна енергетиків, 12-а
тел. для довідок та замовлення екскурсійних послуг: (05136) 2-12-71