Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Проведена пізнавальна туристична екскурсія містом Южноукраїнськом

06.07.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

3 липня для слухачів V літньої ядерної школи «Молодь і майбутнє атомної енергетики» спеціалістом управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради проведена пізнавальна туристична екскурсія містом Южноукраїнськом.

В екскурсії взяли участь студенти та викладачі вищих технічних навчальних закладів України та Чеської Республіки (всього 50 осіб).

Гості відвідали найпривабливіші об’єкти міста: Храм «Христа Спасителя»,  інформаційний центр «Імпульс», ПК «Енергетик», галерею «Гард», Южноукраїснький міський історичний музей.

Туристи повернулися вражені та втомлені. Попереду в них ще близько двох тижнів знайомства з Южно-Українською АЕС та НАШИМ містом.  

Доречі, V літня ядерна школа «Молодь і майбутнє атомної енергетики» вперше проводиться в місті Южноукраїнську і  триватиме з 3 липня до 15 липня.

Основним завданням літніх ядерних шкіл є обмін інформацією та отримання нового досвіду і знань.

Крім навчальної програми учасники літніх ядерних шкіл мають можливість активно відпочити, розширити коло друзів, ознайомитися з історичними пам’ятками краю під час екскурсій.

Проведення літніх ядерних шкіл «Молодь і майбутнє атомної енергетики» започатковано у 2011 році президентом ДП «НАЕК «Енергоатом» Юрієм Недашковським для студентів та викладачів галузевих вищих навчальних закладів України з метою зміцнення партнерських взаємин між НАЕК «Енергоатом» та профільними українськими ВНЗ.