Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Міжнародного Дня сім’ї

16.05.2016
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

12 травня, на виконання комплексної міської програми «Молоде покоління Южноукраїнська» на 2016-2020рр. Южноукраїнським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано та проведено спільний  з управлінням освіти та управлінням молоді спорту та культури  захід,  який присвячено Міжнародному Дню сім’ї. Свято прийшло до нас із забуття, переживши нещадні заборони, й повертає нас душею до давніх традицій, щоб ми вміли проносити крізь усе життя шану до матері та родинного вогнища.

Мета даного заходу – це духовний і національний розвиток української родини, турбота про збереження сімейних традицій та цінностей, гідне виховання дітей та зразковий приклад для наслідування. 

Батьки та діти з 18 сімей різних категорій взяли участь у святі. Зокрема це сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах, багатодітні сім’ї та опікунські родини, сім’ї, в яких виховуються діти з функціональними обмеженнями та два дитячі будинки сімейного типу нашого міста.

Творчі колективи Центру дитячої та юнацької творчості своїми виступами привітали присутніх зі святом, а за активну участь у конкурсах діти отримали щедрі подарунки.