Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Про роботу з неповнолітніми, засудженими до покарань не пов’язаними з позбавленням волі, які перебувають на обліку

04.07.2016
Южноукраїнський міський відділ кримінально-виконавчої служби УДПтС України

Станом на 01.07.2016 року на обліку КВІ м. Южноукраїнська перебуває 3 неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням.

За І півріччя 2016 року особовим складом кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська було проведено ряд індивідуально-профілактичних бесід з неповнолітніми. Згідно з планом спільних дій Южноукраїнського МВ КВІ УДПтС України в Миколаївській області та Южноукраїнського відділення поліції Первомайського ВП ГУ НП в Миколаївській області у березні та червні були проведені спільні наради, на яких обговорювались питання профілактичної роботи з неповнолітніми та особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням.

Двічі були проведені спільні наради КВІ м. Южноукраїнська та Южноукраїнського міського центра соціальних служб сім’ї, дітей та молоді. На нараді розглядалися питання: надання соціальних послуг особам, засудженим до покарань не пов’язаних з позбавленням волі; соціально-демографічний склад неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням; стан дотримання порядку та умов відбування покарання особами, що перебувають на обліку КВІ м.Южноукраїнська.

Регулярно представники кримінально-виконавчої інспекції м.Южноукраїнська беруть участь у засіданні Спостережної комісії Южноукраїнської міської ради та в координаційній раді в Службі у справах дітей Южноукраїнської міської ради.

Інспектори КВІ м.Южноукраїнська постійно відвідують неповнолітніх, звільнених від відбування покарання з випробуванням, за місцем навчання та проживання.

Також інспектори КВІ м.Южноукраїнська проводили профорієнтаційні зустрічі з випускниками шкіл міста, брали участь у всеукраїнських акціях та організовували заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей та з метою попередження вчинення дітьми повторних злочинів та рецидиву.