Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

За розширенням кругозору - до інформцентру ЮУАЕС!

29.06.2016
Відділ роботи з громадськістю та ЗМІ ВП ЮУ АЕС

23 червня вихованці комунального підприємства «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей» Южноукраїнської міської ради в інформцентрі Южно-Української АЕС здійснили захоплюючу подорож до світу атомної енергії.

Фахівці відділу роботи з громадськістю та ЗМІ атомної станції проводять серію пізнавальних ігор для школярів. Це вже сьомий енергоквест, що дозволяє розширити кругозір підростаючого покоління, яке живе в місті-супутнику АЕС.

Діти з соціального центру вперше грали в енергоквест, присвячений  атомній енергетиці. Вони з успіхом відгадували складні загадки, відповідали на запитання ведучих, збирали пазли, розгадували кросворди, із задоволенням брали участь у іграх і естафетах, а також з цікавістю дивилися тематичні мультфільми та промо-ролик Южно-Українського енергокомплексу. Позитивних вражень у дітей - маса!

По закінченні гри всім учасникам роздали солодкі призи. Турбота про підростаюче покоління - одна з головних складових соціальної політики колективу ВП «Южно-Українська АЕС». Атомники завжди готові допомагати не лише одягом, взуттям, канцелярським приладдям і спортивним інвентарем, а й в організації дозвілля та розширенні кругозору дітей із складною долею.