Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

День відкритих дверей у Миколаївській філії Київського національного університету культури і мистецтв

20.04.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

16 квітня учні шкіл, гімназії, вихованці дитячої школи мистецтв  нашого міста, взяли участь у Дні  відкритих дверей, організованому Миколаївською філією Київського національного університету культури і мистецтв, що у місті Миколаєві.

Учням провели невелику оглядову екскурсію туристичними об’єктами, що знаходяться поряд з університетом. Студенти хизувались тим, що їх заклад знаходиться у самому центрі міста Миколаєва.

За допомогою мультимедійних технологій креативні та творчі студенти Миколаївської філії  Київського національного університету культури і мистецтв  ознайомили учнів з такими спеціальностями:

  • режисура масових свят, культуроголія, організація дозвіллєвої діяльності та рекреації;
  • хореографія;
  • готельно-ресторанна справа;
  • документознавство, менеджмент органів Державної влади та місцевого самоврядування;
  • інформаційна, бібліотечна та архівна справа, менеджмент бібліотечно-інформаційної діяльності;
  • міжнародний туризм;
  • дизайн одягу, дизайн середовища, графічний дизайн, дизайн зачісок та стилю.

Святковий концерт учнів Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв став родзинкою зустрічі.

Завершився День відкритих дверей зустріччю  майбутніх абітурієнтів з директором Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв, яка гостинно запросила старшокласників до навчання у закладі.

Сподіваємось, що хтось із майбутніх випускників знайшов для себе спеціальність до душі та для розвитку своїх творчих здібностей.