Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Місто Южноукраїнськ відвідали юні екскурсанти Миколаївського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді

30.03.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Вже вдруге місто Южноукраїнськ відвідали юні екскурсанти Миколаївського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Вихованці  гуртка «Джура»  мали змогу через пізнавальну екскурсію ознайомитись з історією міста, історією будівництва «Южно-Української АЕС», почути неймовірні легенди про наш край, захопитися сучасністю міста Южноукраїнська.

 Під час екскурсії джурята відвідали музей-аптеку, галерею «Гард», виставку народних умільців «Мистецьки витребеньки», Южноукраїнський міський історичний музей та сфотографувалися на фоні неймовірних пейзажів і наскельних скульптур.

Екскурсанти на чолі із завідувачем відділу національного і патріотичного виховання обласного центру Альоною Майдибурою залишили дуже приємні відгуки про місто, його об’єкти, про організаторів екскурсії. Усі ці записи зафіксовані у книзі відгуків Южноукраїнського міського історичного музею та, в майбутньому, стануть його  експонатом.

Місто Южноукраїнськ гостинно зустрічає туристів!