Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Щорічний турнір з міні - футболу серед учнів шкіл м.Южноукраїнська на Кубок пам’яті Сергія Кисельова

18.02.2016
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

13 лютого на базі ЮЗШ №4 організовано Южноукраїнською міською спілкою ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів), за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради і управління освіти Южноукраїнської міської ради щорічний турнір з міні - футболу серед учнів шкіл м.Южноукраїнська на Кубок пам’яті Сергія Кисельова.

У турнірі брали участь  команди загальноосвітніх шкіл міста та гімназії (учні 5-6 класів). Почесними гостями були: голова Южноукраїнської спілки воїнів Афганістану – Венгер Володимир Михайлович та члени організації, представники управління молоді, спорту та культури, представники управління освіти Южноукраїнської міської ради. Водночас Венгер Володимир Михайлович привітав присутніх з відкриттям та проведенням Кубку і побажав маленьким школярам гарної гри.

Команди показали гідну гру. Найкращими стали та зайняли I місце  команда ЮЗШ №1 ім. Захисників Вітчизни, які й отримали перехідний кубок «Пам’яті Сергія Кисельова»; II місце – команда  ЮЗШ №3; III місце – команда  ЮЗШ №4.

Переможцям було вручено командну грамоту і призи від управління молоді, спороту та культури Южноукраїнської міської ради, а також призерам турніру та всім командам, які брали участь у змаганнях, було вручено м’ячі від спілки ветеранів Афганістану. Захід пройшов вдало, усі залишись з позитивними емоціями.