Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Правильне професійне інформування – фундамент майбутнього успіху молоді

16.02.2016
Южноукраїнський міський центр зайнятості

Фундаментом майбутнього успіху молоді  є правильне професійне інформування, тому Южноукраїнським міським центром зайнятості проведено День відкритих дверей для учнів 9А класу Южноукраїнської загальноосвітньої школи №4.

Основна частина заходу була  направлена на визначення можливостей учнів для вірного вибору професії у майбутньому, адже сучасний ринок праці, де впроваджуються інноваційні технології, оновлюються процеси виробництва, потребує справжніх професіоналів. Зробивши перший крок до самопізнання та обрання сфери майбутньої професійної діяльності, людина проявляє та розкриває свої особисті якості, здібності, таланти. Будь-який фах потребує, щоб у людини були «професійно важливі риси», а для того, щоб правильно вибрати професію, необхідно, передусім, пізнати себе.

В ході зустрічі учні ознайомились з ситуацією на ринку праці міста та послугами, які надає служба зайнятості.

На завершення, разом із спеціалістом з профорієнтації Пурло О.А. школярі здійснили цікаву «подорож у світ професій»,  пройшли профдіагностичне тестування, ознайомилися з описами професій, вимогами до них та навчальними закладами, де можна здобути обрану професію.

Гості  із задоволенням слухали спеціалістів центру зайнятості, задавали питання та отримали багато позитивних емоцій.