Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося перше засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції

29.01.2016
Южноукраїнський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

21 січня 2016 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулося перше засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції.  З метою координації надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористиній операції відповідно до розпорядження міського голови від 18.01.2016 № 20-р було створено Центр допомоги учасникам АТО. До складу Центру увійшли представники комунальних установ, підприємств та громадських організацій міста.

ВИРІШИЛИ:

  1. Визначити працівників, відповідальних за надання допомоги по галузевих напрямах у термін до 10 .02. 2016 року.
  2. Відповідальним працівникам забезпечити роботу відповідно до компетенції і завдань кожного щодо збору матеріальної, фінансової допомоги, надання соціальних, освітніх, юридичних, інформаційних послуг тощо.
  3. Представникам Центру допомоги учасникам АТО забезпечити подання інформації про проведену роботу до 10 числа наступного місяця за звітним до ЮМЦСССДМ (Дизик) для подальшого узагальнення інформації голові Центру допомоги учасникам АТО (Мустяца).
  4. Відділу звернень громадян, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації апарату Южноукраїнської міської ради та її виконавчому комітету забезпечити розміщення вказаної інформації на офіційному сайті міста Южноукраїнська.
  5. Наступне засідання провести відповідно до погодженої учасниками засідання  пропозиції, а саме четвертий вівторок місяця.