Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Холодна зима. Допомагаємо нужденним

15.01.2016
Южноукраїнська міська організація Товариства Червоного Хреста України

Міська організація Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) спільно з Управлінням з питань НС та цивільного захисту населення  Южноукраїнської міської ради проводять акцію «Холодна зима. Допомагаємо нужденним», головна мета якої — попередити випадки переохолодження, за необхідності надати першу допомогу потерпілим, а також забезпечити нужденних обігрівом, теплим одягом та взуттям. В місті організований пункт тимчасового перебування на автовокзалі . При необхідності , щоб не допустити випадки переохолодження, працівники Товариства забезпечуватимуть за рахунок банку одягу Червоного Хреста ,  та складу  недоторканих запасів на випадок надзвичайних ситуацій теплими речами й одягом, а також гарячим харчуванням, медикаментами всіх, хто цього потребує.

Банк одягу та склад недоторканих запасів на випадок НС потребує постійного поповнення теплими речами та предметами першої необхідності.

У зв’язку з цим, проводиться активна робота по залученню від населення  натуральної допомоги у вигляді теплого зимового одягу , взуття, постільної білизни, ковдр, чаю, печива.

Закликаємо всіх небайдужих жителів міста до участі в акції !

Відвідайте міську організацію Товариства Червоного Хреста. Тут завжди готові прийняти від вас будь – який вид допомоги.

Наша адреса:

б-р Цвіточний, 4 (вхід зі сторони сервіс центру « Вігор»)

Часи прийому : з 9.00 - 13.00

Тел. для довідок: 5-74-90 ( з 9.00 -13.00); 0672526559 ( з 9.00 - 17.00)