Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Привітали  кращих спортсменів 2015 року

30.12.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

26 грудня на відділеннях дзюдо та сумо комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа»  вітали  кращих спортсменів 2015 року. Тренери у тісній співпраці з батьками підготували для дітей подарунки. Урочисті нагородження чергувалися з іграми та вікторинами.  Діти мали змогу  проявити себе не тільки в знаннях теорії обраного спорту а і в своїх  артистичних здібностях, логіці та винахідливості. Грали юні спортсмени і один з одним, і з батьками, і з  тренерами! Підтримка друзів та батьків, отримані нагороди та солодощі – запорука гарного настрою!

Ось вони, ті, хто був вимогливим до себе та прислухався до порад тренера, хто міг знайти слабкі сторони суперників та не упустив свій шанс: Шкепаст Марк, Шкепаст Ніна, Адилханян Карина, Толстова Альона, Болотова Діана, Романенко Ларіон, Васецький Микита, Пашко Дмитро, Андрієвич Данило, Похильченко Едуард.

2015 рік відкрив для них двері у Чемпіонат Європи с боротьби сумо, у чемпіонати України з дзюдо та сумо, чемпіонати Миколаївської області з сумо та дзюдо, міжнародні та всеукраїнські турніри.

Вели дітей до перемоги тренери-викладачі  Тімашков Юрій Миколайович, Тімашкова Оксана Володимирівна, Болотова Анна Петрівна та Хлюстін Анатолій Русланович.  Завдяки їм відділення має свої традиції як в тренувальному процесі, так і  під час відпочинку. Словом – захід видався повчальним та розважальним!