Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Успіхи южноукраїнців на "Осінньому вернісажі"

23.11.2015
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Осіння пора прекрасна не лише золотим листям дерев і тихим умиротворенням природи, прекрасна вона й тим, що це період творчих конкурсів і фестивалів.

У круговерть музичних звуків і ритмів занурився і наш зразковий театр естрадної пісні «Галатея» палацу культури "Енергетик".

З 13 до 16 листопада в м Дніпропетровську проходив Міжнародний вокальний дитячий творчий конкурс «Осінній вернісаж». Показати свої вокальні таланти з'їхалися виконавці з усіх куточків України. Миколаївську область представляв театр естрадної пісні «Галатея» м. Южноукраїнська (керівник Ірина Манзенко).  Виступи юних талантів виявились досить успішними!

Два перших місця:

- Ангеліна Кошельник і Наталія Бондаренко (ІІІ вікова категорія).
Два других місця:

- Катерина Сєвєрова і Катерина Полєтаєва (ІІІ вікова категорія).
Чотири третіх:

 

- Валентин Малімон і Анна Сніткова (ІV вікова категорія); Анастасія Шульга та Єлизавета Нечитайло (І вікова категорія - наймолодші учасники конкурсу).

Члени журі відзначили сильні голоси і професійне виконання наших вокалістів, вміння тримаються на сцені. Все це, а також: сценічні костюми, манера і подача пісні, внутрішній настрій і особиста чарівність, привело галатеївців до призових місць на конкурсі. Окремо членами журі було відзначено майстерність і професійний досвід викладача зразкового театру естрадної пісні «Галатея» - Ірини Вікторівни Манзенко.

Ще на одну творчу сходинку стали вище южноукраїнські вокалісти, ще раз «Галатея» довела, що в нашому місті енергетиків живуть талановиті діти і викладачі. Конкурс закінчився, але попереду у «Галатеї» ще багато творчої роботи і вершин для досягнення. Щасти тобі, «Галатея»!