Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч спостерігачів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні з переселенцями

08.09.2015
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02 вересня 2015 року в управлінні праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради відбулась робоча зустріч іноземної делегації спостерігачів  Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні з начальником управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради – Гехад Е.Е. за участю начальника відділу оборонно-мобілізаційної та режимно-секретної роботи управління з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради Афанасьєвої Л.І.

Під час зустрічі міжнародні спостерігачі ознайомилися зі специфікою роботи управління у напрямку соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з районів проведення антитерористичної операції.

 03 та 04 вересня 2015 року проведено робочі зустрічі з переселенцями, а також з громадськими організаціями та спеціалістами установ, які безпосередньо займаються питанням соціальної, професійної та психологічної адаптації вищезазначеної категорії громадян.