Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Свято, яке неможливо порівняти ні з яким іншим

02.09.2015
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

Перший день осені наповнився дитячим галасом, дзвінким сміхом – розпочався новий навчальний рік. Перший дзвоник пролунав і в школах Южноукраїнська. Це чудове свято, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє й чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. В очах 201 одинадцятикласника, просвічується сум, адже для них це останній Перший дзвоник. А в очах 474 першокласників – радість і хвилювання, бо для них сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань.

Це свято тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками, і тих, хто щоденно віддає свої знання та тепло сердець підростаючому поколінню, навчає і виховує в дусі любові до України та до людини як найбільшої цінності.

З цієї нагоди святкові лінійки були проведені у всіх навчальних закладах міста, куди завітали гості – представники атомної електростанції, управління освіти, учасники бойових дій в АТО, члени спілки ветеранів, які вітали присутніх зі святом, бажали успіхів у новому навчальному році учням, терпіння батькам, творчої наснаги педагогічним колективам.  

Гамірно й весело було на святі, адже для школярів підготували цікаву програму їхні однолітки.  

Під бурхливі оплески старшокласники провели першачків на їх перший в житті урок і самі попрямували за парти.  

Тож бажаємо всім учням гідно навчатися, щоб жити й творити, брати активну участь у громадському житті школи й суспільства, а першокласникам – щоб кожен день навчання в школі приносив лише радість, щастя, задоволення, високі результати.