Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Витяг з наказу військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об’єднаного міського військового комісаріату з основної діяльності

07.08.2015
Южноукраїнсько-Арбузинський об’єднаний міський військовий комісаріат

 

МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ

ВИТЯГ З НАКАЗУ

військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського

об’єднаного міського військового комісаріату з основної діяльності

04.08.2015                                    м. Южноукраїнськ                                 № 86

 

Про призов громадян України міста Южноукраїнська

та Арбузинського району на строкову військову службу

у жовтні - листопаді 2015 року

 

З метою виконання ст.15 Закону України «Про військовий обов`язок і військову службу», відповідно до Указу Президента України від 17.02.2015 року №88/2015  «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році» у жовтні - листопаді 2015 року,

НАКАЗУЮ:

1. Явці на призовні дільниці міста Южноукраїнська та Арбузинського району  для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1997 року народження, яким в період чергового призову виповниться 18 років, а також громадяни, які народилися у 1990-1996 рр., у яких закінчилася відстрочка від призову або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

2. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов`язані прибути на призовну дільницю за адресою:

- для призовників проживаючих в м.Южноукраїнськ: м.Южноукраїнськ, вул. Паркова,5;

- для призовників проживаючих в Арбузинському районі: смт.Арбузинка,  вул. Шевченко,220;

у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до військового комісаріату в період  в десятиденний строк з моменту початку осіннього призову 2015 року та мати при собі документи, які посвідчують особу.

3. Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території м.Южноукраїнська та Арбузинського району, зобов`язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з`явитися у Южноукраїнсько – Арбузинський ОМВК для проходження призовної комісії.

4. Керівникам підприємств, установ та організацій:

4.1. На підставі ст.15 п.8 Закону України «Про  військовий обов`язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій і навчальних закладів незалежно від підпорядкування та форми власності на вимогу Южноукраїнсько – Арбузинського ОМВК забезпечують своєчасне прибуття громадян призовного віку до призовних дільниць.

5. Громадяни, які ухиляються від призову і не з`являються  за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно чинного законодавства.

 

                                                                       О.О.СТОЯНОВ, військовий комісар

Южноукраїнсько-Арбузинського

об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник