Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Юні таланти з Южноукраїнська - призери конкурсу «АЕС - ДОБРОБУТ – БАТЬКІВЩИНА»

19.05.2015
Відділ роботи з громадськістю та ЗМІ ЮУ АЕС

У число призерів конкурсу дитячо-юнацької творчості «АЕС - ДОБРОБУТ – БАТЬКІВЩИНА» увійшли троє талановитих дітей з Южноукраїнська.

Організатором щорічного творчого змагання юних талантів з міст-супутників АЕС традиційно виступили НАЕК «Енергоатом» і профком компанії. Мета конкурсу - активізація творчого потенціалу дітей і підлітків, виявлення юних талантів у сфері образотворчого мистецтва. Цього року для конкурсу було обрано тему «Достойні нащадки козацької слави». Южноукраїнськ у творчому змаганні представляли шість талановитих підлітків, чиї роботи були визнані кращими у відбірковому турі, що відбувся в місті-супутнику ЮУАЕС у квітні. Троє з них увійшли до числа призерів конкурсу у жанрі «Декоративно-прикладне мистецтво».

Друге місце у віковій групі 10-13 років за роботу «Міць і слава козацького краю»  (флористика) посіла Катерина Черняєва (10 років). Друге та третє місця у категорії 14-17 років присуджені відповідно 14-річній Валентині Бєлінській («Тепло, що лине з козацької душі» (бісерна робота) та 16-річній Анастасії Штанько («Кохаю край наш дорогий, що зветься Україна» (пейп-арт).

Переможцям конкурсу вручені цінні призи, а решті учасників другого етапу творчого змагання  - пам'ятні подарунки.

На фото: роботи-призери конкурсу дитячо-юнацької творчості:

«Міць і слава козацького краю», Катерина Черняєва



«Тепло, що лине з козацької душі», Валентина Бєлинська



«Кохаю край наш дорогий, що зветься Україна», Анастасія Штанько
.