Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

06.05.2015
Управління праці та соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

29.04.2015 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головуванням секретаря Южноукраїнської міської ради Дмитра Мірошника відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Згідно з порядком денним, на  засіданні тимчасової комісії були розглянуті питання про стан виплати заробітної плати та погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах м.Южноукраїнська, стягнення з підприємств-боржників боргу із сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, виплати пенсій та інших соціальних виплат.

На засіданні тимчасової комісії заслухано Мальцеву Л.М. - директора комунальної установи «Інформаційне агентство «Контакт», в установі якої станом на 01.04.2015 року існувала заборгованість із виплати заробітної плати та існує загроза її виникнення станом на 01.05.2015.

Рішенням тимчасової комісії  директору комунальної установи доручено тримати на особистому контролі питання своєчасної виплати заробітної плати в комунальній установі «Інформаційне агентство «Контакт» .