Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

25 жовтня 2014 року відбувся 6-й відкритий Всеукраїнський турнір з дзюдо серед юнаків «Соколя» у м. Миколаєві

28.10.2014
Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

25 жовтня 17 вихованців  комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» стали учасниками 6-го відкритого Всеукраїнського турніру з дзюдо серед юнаків «Соколя»,  що відбувся у місті Миколаєві.

До скарбниці спортивних перемог спортсмени тренера - викладача Тімашкова Ю.М. привезли:

- у віковій категорії 2003 р.н і молодші – ІІІ місце (Овчінніков Денис);

- у віковій категорії 2001-02 р.н. – ІІ місце (Шкепаст Марк), ІІІ місце (Дрямін Єгор та Підвальний Віктор).

Усі  учасники   отримали цінний  змагальний досвід, адже дорога до перемоги не пряма, а  терниста і сповнена радості і розчарувань. 

Кубок України з сумо відбувся у м. Сумах 24 - 26 жовтня. Вихованець комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» Майстренко Дмитро став учасником  вищезазначених змагань та виборов IV місце!

Вітаємо тренера-викладача Романюка Р.М. та Майстренко Дмитра і бажаємо  наступного разу дійти до вищого ступеню п’єдесталу!

Вихованці   комунального закладу «Южноукраїнська дитячо-юнацька спортивна школа» 26 жовтня взяли участь у відкритому турнірі  з  настільного тенісу, який відбувся   на базі Вознесенської дитячо-юнацької спортивної школи. Головними завданнями, що поставив перед своїми вихованцями   тренер-викладач Земниця О. С., були спроба сил та обмін набутим досвідом. Зустріч пройшла цікаво, адже  у поєдинках зустрічались  кандидати у майстри спорту, першорозрядники та початківці.