Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

17 жовтня 2014 року під час проведення антитерористичної операції на сході України у віці 27 років загинув боєць 34-го батальйону територіальної оборони " Батьківщина", молодший сержант Горобець Сергій Валерійович

20.10.2014
Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

17 жовтня 2014 року під час проведення антитерористичної операції на сході України у віці 27 років загинув боєць 34-го батальйону територіальної оборони " Батьківщина", молодший сержант Горобець Сергій Валерійович. 

Сергій Горобець народився в місті Вільногорськ Дніпропетровської області в родині будівельника. У 1988 році сім'я переїхала до міста Южноукраїнська. Сергій закінчив загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 3, далі навчався у Кіровоградському військовому ліцеї та Севастопольському військово-морському ліцеї. Активно займався спортом, був кандидатом у майстри спорту України з боротьби дзюдо. Строкову військову службу проходив у Військово-Морських Силах Збройних Сил України. Потім служив у взводі спеціального призначення "Скорпіон" військової частини 3044 з охорони об’єктів енергокомплексу.

У червні 2014 року зарахований до 34-го батальйону територіальної оборони "Батьківщина" як доброволець. Брав участь у звільненні Дзержинська Донецької області від терористичних угруповань.

На блокпосту №7 під Озерянівкою, неподалік від Горлівки Донецької області Сергій Валерійович Горобець загинув від снайперської кулі.




Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет глибоко сумують з приводу загибелі Горобця Сергія Валерійовича і висловлюють найщиріші співчуття батькам та всім близьким справжнього патріота України.

Вічна пам'ять і слава Герою!