Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулася оперативна нарада «Аналіз роботи фізіотерапевтичного відділення в 2013 році та за 6 місяців 2014 року»

22.08.2014
ДЗ СМСЧ №2 МОЗ України

                18.08.2014 року було проведено оперативну нараду «Аналіз роботи фізіотерапевтичного відділення в 2013 році та за 6 місяців 2014 року».

В медсанчастині надається слідуюча фізіотерапевтична допомога: електротерапія постійним струмом низької частоти; електротерапія імпульсним струмом низької частоти, напруги і сили; високочастотна терапія; біоелектростимуляція; світло терапія; електроаерозоль терапія; теплолікування; інформаційно-хвильова терапія; холодолікування; ультразвукова терапія; масаж; лікувальна фізкультура.

За звітний період введено нові методики лікування: електрофорез цефасульбіну при панариції після оперативного лікування і наявності набряків фаланги; інгаляція з венталіном або небунтамолом при обструктивних бронхітах, ларингітах у дітей і дорослих; нові звукові елементи ЛФІ при обструктивних бронхітах по Толкачову; оновлений комплекс ЛФК на профілакторі Євмінова при грижах хребту; СМІТ-форез з диклакгелем при подагричному артриті; нова методика в масажі БЕНКЕТ або стретчинг при масажі; при поліпозі лазеротерапія; СМІТ-форез з 28% Зондосатитом при  остеохондрозах; СМІТ-форез еуфіліну і трипсину при обструктивному бронхіті; портативний апарат магнітотерапії «Маг» при підвивихах шийного хребця; інгаляції з фліксотидом при обструктивних бронхітах.

Щорічно перевіряється справність апаратури, було проведено ремонтні роботи в кабінетах № 10, 11 і 6; придбано апарат вакуумної терапії, 4 кушетки для масажу.

До уваги населення! Своєчасна профілактика і піклування про своє здоров’я роблять людей здоровими і щасливими. Будьте здорові!