Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Звернення громадян

28.03.2013
Помічник міського голови з питань зв’язків з громадськістю та ЗМІ

28 березня у виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради відбувся прийом громадян міським головою Євгеном Квасневським. На засіданні були присутні перший заступник міського голови Лілія Грабовенко та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Судаков, а також запрошенні представники комунального підприємства «Житлово-експлуатаційне об’єднання» і управління житлово-комунального господарства і будівництва Южноукраїнської міської ради.

Зі своїми питаннями та проблемами звернулися двоє громадян.

Перше звернення стосувалося причини зупинки ліфту, на яке було надано роз’яснення, що у місцевому бюджеті були відсутні кошти на його ремонт, але на сьогоднішній день ситуацію змінено у позитивному напрямку, кошти виділено і ремонт незабаром відбудеться.

Друге звернення було про незручний для громадян час, на думку заявника, маршруту на міське кладовище. Було озвучено, що дана тема є на цей момент актуальною, час  корегується та розклад ще встановлюється, безпосередньо, через переговори з перевізником. Громадянкою також було піднято питання щодо самої зупинки біля кладовища. Відповідь полягала у поясненні, що дана ділянка дороги не належить місту Южноукраїнську і Миколаївський облавтодор може надати дозвіл на реалізацію будівництва лише після розробки проекту з нашої сторони з дотриманням певних вимог згідно з ДБН, який, в свою чергу, вже знаходиться на стадії проектування.