Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

В Южноукраїнській загальноосвітній школі № 3 відбувся міський семінар вчителів природничих дисциплін

10.12.2012
Управління освіти Южноукраїнської міської ради

5 грудня на базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 відбувся  міський  семінар вчителів природничих дисциплін на тему „Вплив предметно–методичної компетентності педагога на формування природничої компетентності учнів”.

Учителі міста відвідали  урок  хімії   у 8-В класі вчителя  Захарової Тетяни Дмитрівни на тему «Хімічні властивості солей» та урок “Економічної і соціальної географії України” у 9-Б класі на тему «Паливна промисловість. Вугільна промисловість» вчителя  Галузи Оксани Георгіївни.

 До уваги гостей було представлено презентації авторських наробок творчих учителів природничих дисциплін ЮЗШ № 3, а саме:

·        хрестоматію «Легенди степової Еллади», вчителя географії Козявкіна Анатолія Петровича, матеріали якої рекомендовано для використовування на уроках географії, рідного краю, історії та літератури в закладах освіти міста;

·        відеоролик «Хімія у підказках» та методичну розробку «Хімія у загадках і віршах» вчителя  хімії Захарової Тетяни Дмитрівни;

·        класну годину «У людини є щось від птаха» вчителя біології Семенової Олени Броніславівни.

Учителі отримали не лише задоволення від проведеного семінару, а й суттєву допомогу для підвищення свого фахового  та професійного рівня.