Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Зустріч трудового колективу відділу Держкомзему у м. Южноукраїнськ та спеціалістів Южноукраїнського міського центру зайнятості.

10.12.2012
Южноукраїнський міський центр зайнятості

6 листопада 2012 року  в  приміщенні  відділу Держкомзему у м. Южноукраїнськ Миколаївської області відбулася  зустріч трудового колективу та спеціалістів Южноукраїнського міського центру зайнятості.  Це упереджувальний захід, спрямований на інформування осіб, які підлягають вивільненню з підприємств, про можливості служби зайнятості.  

В ході зустрічі спеціалісти центру зайнятості розповіли присутнім про порядок проведення вивільнення працівників, соціальні послуги, які надаються службою зайнятості населенню, права зареєстрованих безробітних на одержання матеріального забезпечення, стан ринку праці , звернули увагу присутніх на необхідності активізації власних зусиль щодо пошуку місця роботи , враховуючи реальний стан справ, ознайомили з можливістю  відкриття власної справи та одержання одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності.