Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

26.11.2012
Відділ архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

 Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту  - рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Порядку переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі та переведення нежилих будинків і приміщень у жилі в місті Южноукраїнську»
 

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, оприлюднюється проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про затвердження Порядку переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі та переведення нежилих будинків і приміщень у жилі в місті Южноукраїнську», який розроблений відділом архітектури та містобудування виконавчого комітету  Южноукраїнської міської ради.

Підставою для розробки проекту є Житловий та Цивільний кодекси України, закони України «Про приватизацію  державного житлового фонду», «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» та відсутність єдиного функціонального механізму щодо порядку переведення жилих будинків і приміщень (квартир) у нежилі та переведення нежилих будинків і приміщень у жилі.

Проект регуляторного акту разом з аналізом регуляторного впливу з 26 листопада 2012 року оприлюднений на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yujnoukrainsk.mk.ua), а також в бібліотеках (міської №1 та ПК «Енергетик»).

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акту, складає один місяць з дня оприлюднення даного проекту на офіційному сайті міста Южноукраїнська (www.yujnoukrainsk.mk.ua).

Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати до відділу архітектури та містобудування виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради у письмовому вигляді за адресою: м. Южноукраїнськ, бул. Цвіточний, 9, кабінет №2 (контактний тел. 5-51-63).

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради