Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Шановні жителі міста Южноукраїнська!

24.06.2010
Виконавчий комітет Южноураїнської міської ради

З метою забезпечення виконання відповідних Указів Президента України та доручення Глави Адміністрації Президента України, розпорядження голови облдержадміністрації від 02.04.10 № 107-р «Про утворення комітету з економічних реформ при Миколаївській облдержадміністрації», розпорядженням міського голови від 20.05.2010 №86-р утворено комітет з економічних реформ при виконавчому комітеті Южноураїнської міської ради (далі – Комітет).
 Комітет як консультативно-дорадчий орган здійснює моніторинг ходу економічних реформ в місті Южноукраїнську та підготовки за результатами такого моніторингу відповідних пропозицій комітету з економічних реформ при Миколаївській облдержадміністрації.
Крім того, Комітет буде визначати напрямки, пріоритети, механізми здійснення необхідних економічних реформ на міському рівні.
І, нарешті, одним з головних завдань Комітету є забезпечення проведення громадських обговорень програми економічних реформ та механізмів її впровадження з метою досягнення суспільного консенсусу.
На першому етапі діяльності Комітет зосереджує свою роботу на підготовці пропозицій до загальнодержавної програми економічних реформ та започаткуванні розробки регіональної програми економічних реформ.
Виходячи з цього, Комітет звертається до усіх жителів міста Южноукраїнська, яким не байдуже майбутнє його економіки, з закликом надавати пропозиції щодо питань, які слід розглянути на його засіданнях. (Пропозиції бажано надавати у письмовому вигляді на адресу управління економіки Южноукраїнської міської ради: 55000, м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, адреса електронної пошти: yu¬_gik@ukrpost.ua).
Зі свого боку, Комітет гарантує розгляд ваших пропозицій та висвітлення у засобах масової інформації результатів своєї роботи.

Версію для обговорення ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНИХ РЕФОРМ НА 2010 - 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" розміщено на http://www.president.gov.ua/content/ker-program.html.