Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради

26.03.2010
Відділ зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ Южноукраїнської міської ради

25 березня 2010 року о 14.00 відбулось засідання виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради. Розглянуто 18 питань порядку денного.

        Прийнято рішення про проведення загальноміського екологічного місячника по прибиранню та благоустрою території м. Южноукраїнська у 2010 році, відповідно до Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку на території міста Южноукраїнська, затверджених рішенням Южноукраїнської міської ради від 28.12.2006 №165, з метою поліпшення екологічного та естетичного стану території міста Южноукраїнська напередодні Великодня та 65-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

         Затверджений список дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей для безкоштовного забезпечення продуктами дитячого харчування у ІІ кварталі 2010 року, у  зв`язку зі зміною кількості дітей перших двох років життя із малозабезпечених сімей, які безкоштовно забезпечуються продуктами дитячого харчування

          Члени виконавчого комітету затвердили:

          - склад спостережної комісії при виконавчому комітеті Южноукраїнської міської ради;

- склад конкурсного комітету для визначення перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування та спеціальних (дачних) маршрутах,організатором перевезень на яких є виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради;

- спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету  відокремленого підрозділу «Южно-Українська АЕС» державного підприємства Національна атомна енергогенеруюча компанія «Енергоатом» про взяття на квартирний облік.

          Розглянуті інші питання місцевого значення щодо надання матеріальної допомоги та землевпорядкування, по яким прийняті відповідні рішення.