Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни

25.02.2010
ВЗГОтаЗМІ

23 лютого в місті відбулися заходи до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та Дня захисника Вітчизни.
В актовій залі Южноукраїнської загально-освітньої школи №1 відбулися урочистості з нагоди вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Воїнам-інтернаціоналістам було вручено медалі, грамоти та подяки.
Учні школи підготували концертну програму.
Воїнів-інтернаціоналістів вітали: заступник міського голови Поліканіна Г.В., заступник голови профспілкового комітету ВП “ЮУ АЕС” Онуфрієнко В.В., начальник управління безперервної освіти і науки Сінчук Ю.М., директор Южноукраїнської загальноосвітньої школи №1 Петренко О.О., голова громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Кравченко О.В., заступник військового комісара Южноукраїнсько-Арбузинського об’єднаного міського виконавчого комітету Осадчук А.Б., начальник управління праці та соціального захисту населення Легка Л.Ю., начальник відділу персоніфікованого обліку Шматкова В.А., головні спеціалісти відділу персоніфікованого обліку Крук А.В. та Франко Р.І.
 На меморіалі воїнам-визволителям відбувся мітинг та покладання квітів біля пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам. У заході взяли участь заступник міського голови Поліканіна Г.В., голова громадської організації воїнів-інтернаціоналістів Кравченко О.В. та воїни-інтернаціоналісти, представники відокремленого підрозділу “Южноукраїнська атомна електростанція” та військової частини 3044, представники міських громадських організацій, установ і підприємств міста.
У Храмі Хреста Спасителя відбулась панахида за участю представників громадських організацій міста, воїнів-інтернаціоналістів, дружин загиблих та померлих учасників бойових дій. Була організована поїздка на міське кладовище для вшанування пам’яті загиблих та померлих воїнів-інтернаціоналістів.
О 18.00 в концертній залі ПК «Енергетик» проведено урочисті збори та святковий концерт за участю творчих колективів міста. Почесними грамотами та Подяками були нагороджені представники установ, організацій, підприємств та військової частини міста.
У приміщенні інформаційно-культурного центру “Імпульс” м.Южноукраїнськ пройшла зустріч воїнів-інтернаціоналістів.