Южноукраїнська міська рада

Офіційне Інтернет-представництво

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта рішення Южноукраїнської міської ради «Про встановлення обмежень у реалізації та вживанні алкогольних напоїв та пива на території міста Южноукраїнська"

22.01.2010

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних осіб та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проект рішення Южноукраїнської міської ради «Про встановлення обмежень у реалізації та вживанні алкогольних напоїв  та пива на території міста Южноукраїнська», який розроблений управлінням економіки Южноукраїнської міської ради.

            Цим рішенням передбачається:

- обмежити час продажу алкогольних напоїв в стаціонарних об’єктах роздрібної торгівлі і ресторанного господарства, об’єктах дрібно-роздрібної торговельної мережі, в тому числі на літніх майданчиках, розміщених на  відстані менше 50 метрів від капітальних споруд загальноосвітніх навчальних закладів, дошкільних навчальних закладів, позашкільних навчальних закладів, лікувальних закладів  та спортивних закладів;

- заборонити вживання алкогольних напоїв та пива на вулицях, дитячих майданчиках, у скверах, парках, зонах відпочинку жителів багатоповерхових будинків,  усіх видах громадського транспорту.

- заборонити продаж пива особам, які не досягли 18 років.

            Підставою для розробки проекту є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

            Проект регуляторного акта разом з аналізом регуляторного впливу про відстеження результативності регуляторного акта оприлюднюється з 22.01.2010 в  інформаційній системі «АМУ – Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою:

www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua міській бібліотеці №1 та бібліотеці ПК «Енергетик».

            Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції щодо вказаного проекту регуляторного акта, складає 1 місяць з дня оприлюднення даного проекту в  інформаційній системі «АМУ – Діалог» на сторінці міста Южноукраїнськ за адресою:

www.auc.org.ua/yuzhnoukrainsk, на офіційному сайті виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради за адресою: yujnoukrainsk.mk.ua.

            Зауваження та пропозиції від зацікавлених осіб необхідно надавати у письмовому вигляді  за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел.: 5-62-86,  5-62-00, факс 2-15-47.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                        Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради