Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про використання бюджетних коштів в КНП ЮМБЛ за 2022 рік
AA

Звіт про використання бюджетних коштів в КНП ЮМБЛ за 2022 рік

З початку 2022 року в КНП «ЮМБЛ» здійснюються  планові та поточні ремонтні роботи за рахунок коштів з міського бюджету. З ремонтних робіт виконано:

  • заміна вікон в дитячому відділенні та одного вікна в приймальному відділенні;
  • поточний ремонт покрівлі корпусу А стаціонарного відділення;
  • ремонтні роботи системи водопостачання і водовідведення;
  • поточний ремонт корпусу А реанімаційного відділення.

На етапі завершення ремонтні роботи зі встановлення ресепшен для якісного інформування  пацієнтів.

Вперше за 40 років в лікарні було виконано капітальний ремонт ліфтів. З моменту введення в експлуатацію ліфтів жодного разу не проводили капітальний ремонт, що призвело до критичної ситуації з їх експлуатації. Відповідно висновків експертів, вони визнані аварійними та непридатними до використання. Наразі  ліфти вже відремонтовані і введені в експлуатацію.

З медичного обладнання та інвентарю придбано: медичні каталки,  портативний ультразвуковий апарат експертного класу ESAOTE MyLab OMEGA, мобільна рентген агіографічна система С-дуга в комплекті зі рентген столом, автоматичний імунохемілюмінесцентний аналізатор. Також придбано дизель генератор для забезпечення безперебійної роботи лікарні та критично важливого обладнання.

На етапі завершення закупівля  медичного обладнання та промислової побутової техніки, а саме: промислова пральна машина, хірургічний гольмієвий лазер, устаткування до лазеру  з базовим комплектом витратних матеріалів, біполярний резектоскоп Fiegert 26 Fr в комплекті, нефроскоп Fiegert в комплекті, холодильник для клініко-діагностичної лабораторії, холодильник для зберігання медикаментів в терапевтичне відділення, холодильник для зберігання медикаментів в реанімаційне відділення, холодильник і кондиціонер в жіночу консультацію,  кондиціонер у відділення  заготівлі та переробки крові, картоплечистка в харчоблок.

За останній рік в КНП «ЮМБЛ» працевлаштовано 10 молодих спеціалістів. З них з міського бюджету отримали підйомну допомогу в розмірі 100 000,00 грн 3 лікаря та ще один спеціаліст подав заявку на отримання коштів. Службове житло отримали 6 лікарів. Також, 2 медичні сестри та 4 лікарі інтерни отримали ліжко місце в гуртожитку.

Адміністрація КНП «ЮМБЛ» висловлює щиру подяку Виконавчому комітету та депутатського корпусу Южноукраїнської міської ради за плідну співпрацю та надану підтримку. Попри всі складнощі воєнного часу лікарня забезпечена всім необхідним для надання  якісної медичної допомоги жителям нашої територіальної громади.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...