Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 30.05.2017
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 30.05.2017

 

  1. Прийнято участь у трьох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  2. Подано документацію для проведення тендерної закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    •  «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська,3 (Комсомольська,3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області»;
  3. Направлено декларацію на початок робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт горищного покриття (утеплення) житлового будинку за адресою вулиця Енергобудівників, 5 м. Южноукраїнськ Миколаївська область»;
  4. Ведеться підготовча робота для розробки ПКД по об’єкту: «Реконструкція будівлі «Центру надання адміністративних послуг» за адресою: вул. Дружби Народів, 35в».
  5. Ведуться будівельні роботи по об’єкту «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  6. Ведуться будівельні роботи по об’єкту: ««Капітальний ремонт сходів на тротуарі з влаштуванням пандусу на перехресті проспекту Соборності  та проспекту Незалежності в м.Южноукраїнськ Миколаївської області»  
  7. Ведуться будівельні роботи по об’єкту: «Капітальний ремонт приміщень для розміщення лабораторії по повірці приладів облікуводи та тепла в адміністративній будівлі за адресою: вул.. Дружби Народів, 23»
  8. Направлено декларацію про готовність до експлуатації об’єкту «Реконструкція приміщення № 3н (кімнати 1,2,5) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,11 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  9. Направлено декларацію про готовність до експлуатації  об’єкту «Реконструкція приміщення № 11-н (кімнати 1,2,3,6,7) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,15 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  10. Введено в експлуатацію 6 ліфтів житлових будинків, комунальної форми власності.
  11. Підготовлено інформацію для опублікування оголошення  про перелік вільних  приміщень індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади міста, які можуть бути передані в оренду суб’єктам  господарювання  для  здійснення господарської  діяльності.
  12. Здійснено розрахунок бюджетних коштів по МП «Програма приватизація майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська на 2015-2017роки» на 2017 рік.
  13. Проведено обстеження вільного та орендованого приміщень за адресами: вул. Миру, 3 будівля харчоблоку, приміщення №35,43,XXVIII, естакада №Кр-5 – 56,4 кв.м.; будівля поліклініки, частина холу №3 – 1,74 кв.м.; вул. Миру, 11 приміщення гуртожитку, 2 та 3 поверхи для подальшого переведення до житлового фонду.
  14. Підготовлено рішення виконавчого комітету про надання згоди на списання необоротних матеріальних активів з балансу підприємств згідно реєстру.
  15. Підготовлено 5 проектів рішень міської ради :
  • Рішення про приватизацію;
  • Рішення по списанню матеріальних активів;
  • Рішення про передачу бігбордів з КП ЖЕО на баланс КП СКГ;
  • Рішення про передачу кондиціонерів;

    16. Підготовка рішення про відмову Южноукраїнськоїміської ради від переважного права.Підготовлено 2 проекти рішень виконавчого комітету:

  • Рішення про списання шляхом ліквідації необоротних матеріальних активів;
  • Підготовка рішень про безоплатну передачу рекламних  бігбордів від КП БТІ на баланс КП СКГ.

    17. Підготовлено та проведено комісію по списанню майна.

    18. Обстеження майна яке пропонується для списання ( КП ЖЕО, Служба у справах дітей,департамент соц. захисту)

    19.Завершено поточний ремонт під’їздів житлових будинків ОСББ за адресами:

  • пр. Незалежності, 5;
  • пр. Соборності, 1.

Читайте також