Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 23.03.2017
AA

Звіт про виконану роботу УЖКГБ станом на 23.03.2017

 

  1. Погоджено розрахунки до договорів оренди між суб’єктами господарювання та балансоутримувачами комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  2. Направлено інформаційні листи суб’єктам підприємницької діяльності.
  3. Проведено засідання комісії щодо списання майна комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  4. Підготовлено та оприлюднено проекти рішень для розгляду на сесії Южноукраїнської міської ради.
  5. Проведено засідання круглого столу щодо реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція та розбудова об’єкту «Критий ринок».
  6. Підготовлено ати щодо проведення інвентаризації комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня».
  7. Проведено комісійне обстеження вільних приміщень комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська.
  8. Обробка документації щодо подовження договорів оренди на приміщення комунальної власності міста Южноукраїнська.
  9. Підготовлено рішення виконавчого комітету «Про утворення комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах у м. Южноукраїнську».
  10. Відбулося засідання комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах.
  11. Підготовлено та оприлюднено на офіційному сайт міста Южноукраїнська проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради «Проект рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 06.04.2016 № 95 «Про впровадження системи роздільного збирання твердих побутових відходів на території міста Южноукраїнська».
  12. Надано 2 дозволи на порушення об’єктів благоустрою на території міста за адресами: бульвар Курчатова, 2 -3а та пр. Незалежності, 25-29.
  13. Прийнято участь у нараді з питань екологічних проблем на території міста Южноукраїнська.
  14. Прийнято участь у чотирьох комісійних обстеженнях об’єктів інфраструктури міста.
  15. Ведеться робота по підготовці документації для проведення тендерної закупівлі через електронну систему публічних закупівель ProZorro по об’єктах:
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Захисників вітчизни (заміна вікон) по бульвару Курчатова, 8 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    • «Капітальний ремонт загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 (заміна вікон та встановлення перегородок в санвузлах) по бульвару Цвіточний, 5 в м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.»
    • «Реконструкція нежитлової будівлі магазину «Світанок» під адміністративну будівлю за адресою: бул. Курчатова, 9»;
    • «Реконструкцію гуртожитку № 6 під житло за адресою: вулиця Олімпійська,3 (Комсомольська,3) в м. Южноукраїнськ, Миколаївської області».
  16. Направлено декларацію на початок робіт по об’єкту: «Капітальний ремонт горищного покриття (утеплення) житлового будинку за адресою вулиця Енергобудівників, 5 м. Южноукраїнськ Миколаївська область»;
  17. Ведеться підготовча робота для розробки ПКД по об’єкту: «Реконструкція будівлі «Центру надання адміністративних послуг» за адресою: вул. Дружби Народів, 35в».
  18. Ведуться будівельні роботи по об’єкту «Реконструкція дороги з влаштуванням зупинки громадського транспорту за адресою: вулиця Маяковського біля житлових будинків №44 та №46 в м. Южноукраїнську Миколаївської області».
  19. Ведуться будівельні роботи по об’єкту: ««Капітальний ремонт сходів на тротуарі з влаштуванням пандусу на перехресті проспекту Соборності  та проспекту Незалежності в м.Южноукраїнськ Миколаївської області»  
  20. Направлено декларацію про готовність до експлуатації об’єкту «Реконструкція приміщення № 3н (кімнати 1,2,5) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,11 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  21. Направлено декларацію про готовність до експлуатації  об’єкту «Реконструкція приміщення № 11-н (кімнати 1,2,3,6,7) під квартиру за адресою: вулиця Молодіжна,15 (гуртожиток №10 1 поверх) м. Южноукраїнськ Миколаївської області».
  22. Введено в експлуатацію 6 ліфтів житлових будинків комунальної форми власності.

Читайте також